Oul de prepelita – tratament naturist

Traim intr-o lume in care tratamentele de ordin naturist par sa isi faca simtita prezenta si necesitatea din ce in ce mai des. Ouale de prepelita fac parte din categoria alimentelor care, pe langa gustul si aroma delicioase, au o contributie impresionanta la buna functionare a organismului uman, cat si la ameliorarea si chiar tratarea anumitor boli si afectiuni mai mult sau mai putin severe.

Cura cu oua de prepelita este unul dintre acele tipuri de tratament recomandate chiar si de unii medici care recunosc deja efectele benefice ale acestor oua de prepelita. Un ou de prepelita cantareste in medie 12 grame, iar pret prepelite si pretul unui ou prepelita este scazut la vanzarea prepelitelor. In ciuda dimensiunilor mici, aceste oua de prepelita nu contin colesterol ‘rau’, cum se intampla in cazul oualor de gaina sau de rata. Ouale de prepelita din vanzarea prepelitelor contin doar colesterol ‘bun’ si sunt asadar extrem de recomandate persoanelor care sufera de hipercolesterolemie. Mai mult decat atat, specialistii vorbesc despre oua prepelita terapii naturiste pentru importanta lor in reducerea si chiar dizolvarea colesterolului ‘rau’. Cresterea prepelitelor implica luarea in calcul a unei intregi varietati de factori, iar hrana si conditiile de crestere prepelite sunt cei mai importanti astfel de factori. Acestia determina valoarea nutritiva a oualor de prepelita, care este direct influentata de greutatea unei pasari.

Cura ou prepelita si prepelite de vanzare din custi prepelite poate sa completeze niste carente serioase din organism. Datorita continutului ridicat de vitamine, minerale si proteine, ouale de prepelita pot sa trateze anumite afectiuni respiratorii, sa intareasca sistemul imunitar, sa regleze digestia sau sa iuteasca recuperarea celor care au trecut prin anumite interventii chirurgicale. Hipertensiunea arteriala, obezitatea si chiar si afectiuni ale ficatului sau rinichilor pot sa fie tratate sau ameliorate considerabil prin intermediul unor terapii naturiste cu oua de prepelita.

Ouale de prepelita au un continut de 6 ori mai mare de vitamina B1 in comparatie cu un ou de gaina.

Iata continutul mediu, pentru 100 de grame de albus si galbenus de oua prepelite de vanzare: 13 grame de proteine, 226mg fosfor, 130mg potasiu, 3,8mg fier, 65mg calciu, 13mg magneziu, si doar 158Kcal. Complexul de vitamine B (B1, B6, B12), vitaminele A si D3, toate se regasesc in compozitia unui ou de prepelita folosit in terapii naturiste cu ouale de prepelita. Mai mult, s-ar parea ca ouale de prepelita contin chiar si o serie de substante Prepelite Online. Vanzare Prepelitespeciale cu rol in reducerea alergiilor. Ouale de prepelita au un continut de 6 ori mai mare de vitamina B1 in comparatie cu un ou de gaina, contin de 5 ori mai mult fosfor si de 15 ori mai multa vitamina B2 decat ouale produse de gaini.  In ceea ce priveste continutul de fier, ouale de prepelita contin de aproape 8 ori mai mult fier decat ouale de gaina.

Carentele de vitamine si minerale poti fi asadar combatute cu aceste terapii naturiste si o cura ou prepelita poate sa accelereze ritmul normal de regenerare a ficatului, sa amelioreze unele afectiuni ale rinichilor, sa ajute persoanele al caror nivel al glicemiei este scazut si sa fie folosita ca adjuvant in tratarea unor boli cum ar fi ulcerul, migrenele, conjunctivita, hipertensiune, urticarii, alergii, tuse convulsiva, neurastenie si chiar si probleme ale tenului sau probleme legate de caderea parului.